Canal del Youtube.

Benvinguts al meu bloc. Si hi ha algun tema amb el que no esteu d'acord us convido de replicar-me als comentaris. Intentaré respondre al més aviat possible.

Si voleu, podeu veure alguns dels meus vídeos al web: youtube.com/ericdexeus o youtube.com/dexeusproductions.

jueves, 6 de enero de 2011

"Telecinco PONE lo que PONE". Sobretot els vídeos promocionals de continuïtat!

Telecinco “PONE”, no cap altre cadena. “PONE” la cadena comercial líder, la que més agrada als espanyols. Encara que a molts no els hi agradi la dada, Telecinco és la millor, més lúcida i crítica.

Ho fan tot bé: saben entretenir, saben informar, saben fer plorar, saben fer riure, ho saben fer bé tot. No és d’estranyar que amb la magnífica situació en que està el país pugui haver una cadena que emeti programes d’immillorable qualitat.

Em trec el barret. Finalment reconec que són els millors, em rendeixo.

Però abans de rendir-me vull afegir un apunt. La cadena trista, l’altre cadena privada que no ha captat l’essència del xafardeig en la seva totalitat, no pot igualar-los.

Ai, poc que m’han llegit els que pensen que aquests ratlles són vertaderes...

Antena 3, l’altre cadena privada a qui el Govern espanyol va donar una llicència per emetre en obert als anys 80, està necessitada d’audiència. Però no es llança al camp de batalla a qualsevol cost, té dignitat. Recentment han llançat una estratègia de màrqueting que l’encapçala el lema: “Antena 3 PONE”. Fan referència a l’atracció que generen per emetre programes de qualitat –llevat que en tenen de no tanta-.

El que ressalta de tot això era la previsible reacció de Telecinco. Aquesta cadena, que al principi del text titllo de “perfecte”, ha estat emetent aquests últims dies un espot on es declara com a líder i mostra diferents gràfics per sustentar-ho. “Tot ho fan bé”, però el dia de la classe de matemàtiques no hi eren. SEMPRE, en qualsevol moviment de T-5 –en qualsevol- hi ha gat amagat: es declara líder absolut quan, de fet, la diferència amb la seva principal competidora és d’unes poques dècimes. El problema és que el gràfic no està gens proporcionat. També, a la lletra petita, explica que el gràfic només correspon a certs intervals de temps, quan la cadena és líder. Això, senyors, a casa meva se’n diu ESTAFA.

Perquè tenir una cadena que ens enganya tant manifestament és constitucional? No vull que m’arribi la senyal, em sento enganyat. I no només és per aquest error proporcional. A tots els programes ens intenten vendre la millor de les seriositats, però al capdavall, no són simples ardits per aconseguir audiència fàcil. Sálvame? Clar, és entreteniment i s’hi val tot. De Buena Ley? Encara hi ha gent que creu que el judici és vertader. La pegunta és llavors, perquè hi ha jutjats llavors? La Noria? Un programa de debat seriós, sobretot quan porten a la Belén Esteban. Serà perquè és fumadora compulsiva..., i no hi ha més fumadors o fumadores compulsives al país amb més retòrica que la Dama de España? Informatius? Ah, és molt interessant veure com han mort 10 persones a cada edició del telenotícies, i si la mort és espeluznante, terrorífica o catastròfica millor que millor. I no diré res de Gran Hermano, perquè ja no sé com descriure’l, hauré de fer un màster: em connectaré a GH24h.

Adjunto una fotografia per veure aquesta lamentable desproporció: La millor cadena, sense cap dubte.



*Imatges extretes de Youtube

No hay comentarios:

Publicar un comentario