Canal del Youtube.

Benvinguts al meu bloc. Si hi ha algun tema amb el que no esteu d'acord us convido de replicar-me als comentaris. Intentaré respondre al més aviat possible.

Si voleu, podeu veure alguns dels meus vídeos al web: youtube.com/ericdexeus o youtube.com/dexeusproductions.

sábado, 15 de enero de 2011

És un error programar un videojoc? Algú m'explica com es pot programar-ne un per error?

Això va de reflexions d'abans de les eleccions. Situem-nos als dies en què el PPC va llançar un videojoc on la líder popular matava independentistes i immigrants. Aquesta reflexió va ser feta en resposta al Debat que vam fer a Seminari.
Aquí va:

"La immigració i el tracte que en fa el PPC

La política és inconnexa: com pot guanyar les eleccions a Itàlia un individu que fa pública les seves relacions amb dones de moral distreta, altrament anomenades meretrius? És més, com pot guanyar les eleccions el propietari de l’empresa de Telecinco? Si la meva lògica no està errada, és incomprensible que EL Carmen de Mairena no aconsegueixi cap escó al selecte Parlament de Catalunya.

El Partit Popular de Cataluña va llançar un videojoc en què Alícia Sánchez Camacho, la líder dels populars, es veia matant immigrants i independentistes. I això sí que és Constitucional? Fomentar actituds xenòfobes i anticatalanistes és, realment, constitucional?. Un partit tant assidu a aquest tribunal hauria de tenir la Constitució molt present, així com el Codi Civil, així com qualsevol document oficial en què a la capçalera hi surti la paraula màgica España –i si surt que és indissoluble, millor-.

És incomprensible com va aconseguir 18 escons el 28 de novembre un partit que mai havia aconseguir cap resultat que valgués la pena aquí a Catalunya. Com es pot votar un partit que menteix tant vehementment? La mentida és clara: La gran excusa per la publicació d’aquest joc era que va ser “un error informàtic”. Que preguntin a qualsevol programador que m’expliqui cóm es pot crear per “error” un joc. O clar, potser l’error va ser publicar-lo ja que estava destinat a ús “privat”.

Aquestes accions no fan més que banalitzar la política. Li fan tant de mal... No estem en temps d’atemptar contra el sistema democràtic d’aquesta manera, i menys quan es parla que sinó la majoria, gran part dels joves d’avui, estan desencisats per allò que algú vell i carca anomena política. De fet, segur que es podrien emprendre accions legals contra aquest videojoc, però en estar en campanya electoral traurien alguna llei del S. IV a.C. on es justifiqués l’acció dels populars.

Lamentable,erò el règim democràtic funciona així. Les campanyes en negatiu poden interessar molt i hem comprovat que poden funcionar segons en quin moment ens trobem.
"

No hay comentarios:

Publicar un comentario