Canal del Youtube.

Benvinguts al meu bloc. Si hi ha algun tema amb el que no esteu d'acord us convido de replicar-me als comentaris. Intentaré respondre al més aviat possible.

Si voleu, podeu veure alguns dels meus vídeos al web: youtube.com/ericdexeus o youtube.com/dexeusproductions.

lunes, 17 de enero de 2011

Editorial Revista "LaComa Punt i a Part", número 23

Benvolguts,

La revista del Bedorc està recent treta del forn. Avui mateix s'ha enviat a la impremta i dimecres es començarà a repartir per totes les cases dels vilatans del Bedorc. Com a novetats de la revista hi ha, com sabeu, la nova secció que firmo jo, així com una nova secció anomenada "SUGGERIMENTS" on els mateixos bedorquins escriuran les receptes més tradicionals del poble per compartir-les entre tots.

En aquest número també trobareu reeditat el text d’en Joan Romeu, Història del Bedorc 1”, que, per problemes tècnics, no es va poder publicar en la seva totalitat al número anterior de la revista. Demanem disculpes per aquest fet. Hem cregut adient tornar-lo a publicar sencer.

Us deixo amb l’editorial i en molt breu podreu trobar la revista en format PDF al lloc web del Bedorc: www.elbedorc.com .

Una abraçada!
Eric Dexeus

EDITORIAL:

L’any 2010 ha passat, i ens n’hem sortit.

Emprenem una nova dècada amb il·lusions i projectes per complir. Estem a la recta final de la lluita per superar la recessió que està afectant al nostre país. No ens hem aturat mai, sempre hem seguit endavant: pensar en avui i planejar el demà. Aristòtil deia que som éssers en potència, som éssers capaços de ser més dins nosaltres mateixos, que estem capacitats per portar a terme els nostres projectes. El passat és passat i d’ara endavant hem de focalitzar-nos a viure totes les experiències 10 que ens esperen enguany. Canviem d’etapa i estrenem Junta, però seguim amb l’esperit de sempre, l’esperit d’orgull bedorquí.

Serà un any molt actiu, especialment pel nostre poble. Tenim nova junta, jovent treballador, capaç, ple d’energia per consolidar el nostre poble com a símbol de la cohesió i participació. Tenen preparades les activitats de sempre i moltes més de noves, algunes de les quals començarem a veure aquesta Festa Major d’Hivern.

Sense més preàmbuls, donem pas a la festa grossa de l’hivern, no sense abans desitjar-vos una molt bona entrada d’any i que gaudiu molt de tots els vostres projectes. Visca el Bedorc!

No hay comentarios:

Publicar un comentario