Canal del Youtube.

Benvinguts al meu bloc. Si hi ha algun tema amb el que no esteu d'acord us convido de replicar-me als comentaris. Intentaré respondre al més aviat possible.

Si voleu, podeu veure alguns dels meus vídeos al web: youtube.com/ericdexeus o youtube.com/dexeusproductions.

domingo, 7 de noviembre de 2010

Retransmissió de la visita Papal

Totes les vivències que s’ha esdevingut avui, dia 7 de novembre, han estat pels qui ens sentim barcelonins, d’àmplia satisfacció per la projecció internacional que ha tingut la nostra ciutat i l’església, ara basílica, de la Sagrada Família. Aquesta projecció és el que m’ocupa aquest escrit de gratitud.

La televisió oficial que ha retransmès l’acte, la nostra televisió, ha estat, altre vegada, a l’altura d’un gran esdeveniment: 32 càmeres HD -i fins i tot en 3D!-, microcàmeres, una spidercam, un helicòpter... Tot això i reconeguts professionals avalen aquest èxit que TV3 ha projectat, internacionalment, a una audiència potencial de 150 milions d’espectadors -que es diu ràpid-. Per aquest motiu voldria agrair, des de la meva humil posició d’estudiant de comunicació i de simple espectador, poder disposar d’una Televisió Pública, generalista i de qualitat. Quan les coses es fan bé, es fan bé, encara que a molts els hi costi veure-ho i ens acusin –aferrant-se a simples estereotips- de tenir una televisió pública mediocre. Ens ceguen massa els ideals: en sé d’algun que no posaria mai TV3 per “ser catalana, quica i minoritària”.

Felicitats Televisió de Catalunya, sou molt grans!

No hay comentarios:

Publicar un comentario