Canal del Youtube.

Benvinguts al meu bloc. Si hi ha algun tema amb el que no esteu d'acord us convido de replicar-me als comentaris. Intentaré respondre al més aviat possible.

Si voleu, podeu veure alguns dels meus vídeos al web: youtube.com/ericdexeus o youtube.com/dexeusproductions.

viernes, 10 de diciembre de 2010

Dol televisiu. CNN abandona, tira la tovallola.

Estic de dol televisiu: CNN cancel·larà les seves emissions. La telemerda del InformativoIMPACTO, el “terrible, apocalíptico suceso..”, cada vegada aguaita més. Parlant ràpid i clar, s’han carregat l’única cadena amb “bona reputació” que tenien. Ara escoltarem: “Andreíta, cómete el pollo coño, que mamá está produciendo eso de las noticiahh” Graciós, si més no.

Realment és prou curiós veure com el Gran Reino Español no aconsegueix mantenir la seva població davant d’un televisor veient una persona parlant més de 40 segons seguits. I menys, si parla de quelcom que no sigui d’estricta actualitat sensacional. No interessa RES més que no sigui la brossa pudent de Sálvame (T5). Només cal navegar fins la illa de la 'cadena triste' per veure com fan programes diferents però no produeixen les audiències que s’espera per una cadena comercial (sí, ara es diuen així). El més divertit de tot és que ens ho van recordant a les falques: “A3 es la TV que más gusta a los espanyoles. Será porque no emitimos todo el día lo mismo” Ben cert, no tot el dia, però ho produïu, i ja n’és suficient. Ara bé, es lloa aquest 2% d’intencionalitat racional.

Simplement volia comentar aquesta lamentable pèrdua. Iñaqui Gabilondo, que molt hàbilment va aconseguir sortit de la gàbia italiana se’n va a les llistes del paro. Pobre... I mentrestant la obrera más rica del pueblo es va sometent als judicis de “la defensora de l’espectador”. No sóc ningú, però vull donar un consell: Campos: denunciï el programa. A la seva filla li augmentarà el seu nivell intel·lectual, garantitzat.

I finalment una reflexió:
Hi ha moltes maneres d’entretenir-se: podem triar entre anar al Cirque Du Soleil o al circ que hi ha en un solar proper al polígon industrial d’un poble perdut per l’Anoia on, probablement, maltracten els animals. Triar la primera acció ens comprometrà econòmicament, haurem de fer un esforç. Caldrà pagar els 95€ que val l’entrada. Tot i això, ens assegurem que veurem un espectacle ben fet i ben ideat. Si, per contra, anem al circ que hi ha a l’Anoia veurem un altre tipus d’espectacle. Un show fàcil, banal, que busca el riure fàcil. Serà el súmmum si potem els nostres fills a veure-ho. Els valors que probablement transmetrà el segon circ difereixen, substancialment, del que ho farà el Cirque Du Soleil.
Hem de saber triar on anem, qui som, què fem i què volem.

Com deia el personatge que sortia a Dinamita: Reflexionem-hi si us plau, reflexionem-hi...

No hay comentarios:

Publicar un comentario